Οι μάρκες μας

Δυνατές και Επιτυχημένες παγκοσμίως

Είμαστε ο ορισμός της περιποίησης της επιδερμίδας

H Beiersdorf Hellas έχει την έδρα της στο Μαρούσι Αττικής. Χάρη στα εμπορικά μας σήματα όπως NIVEA, Liposan και Hansaplast εστιάζουμε ξεκάθαρα στις ανάγκες των καταναλωτών μας.

Η Beiersdorf Hellas είναι μόνο μία από τις 150 και πλέον θυγατρικές της εταιρείας καλλυντικών Beiersdorf AG, η οποία εδρεύει στο Αμβούργο της Γερμανίας. Εδώ και πάνω από 130 χρόνια, πρωταρχικό μας μέλημα είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, ενώ θεωρούμαστε οι εφευρέτες της σύγχρονης περιποίησης του δέρματος. Η διεθνής μας επιτυχία βασίζεται στην εμπειρία μας στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, στα πρωτοποριακά προϊόντα μας, καθώς και στα εμπορικά μας σήματα. Το εμπορικό σήμα NIVEA της Beiersdorf είναι το Νο.1 προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας στον κόσμο*. Άλλα επιτυχημένα εμπορικά σήματα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας είναι το Eucerin, το La Prairie, το Liposan, το 8x4 και το Hansaplast. Η θυγατρική της, η tesa SE, είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους παραγωγούς αυτοκόλλητων προϊόντων και συστημάτων για τη βιομηχανία, τις βιοτεχνίες και τους καταναλωτές.  

*Πηγή: Euromonitor International Limited για τη NIVEA, κατά κύρια εμπορική ονομασία σε παγκόσμια κλίμακα στις κατηγορίες περιποίησης σώματος, προσώπου και χεριών σε αξία πωλήσεων λιανικής 2022.

Σχετικά με την Beiersdorf

 • Βασικά στοιχεία για την εταιρεία

  Η Beiersdorf θεωρείται ο εφευρέτης της σύγχρονης φροντίδας του δέρματος
  Κάθε εργαζόμενος συμβάλλει στην επιτυχία της εταιρείας και στη συνεχή ανάπτυξή της
  Για την ανάπτυξη των προϊόντων μας εστιάζουμε στα τοπικά χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των καταναλωτών
  Το προϊόν NIVEA έχει καταξιωθεί στην αγορά εδώ και πάνω από έναν αιώνα
  Η επιτυχία μας οφείλεται σε έναν συνδυασμό καινοτόμων προϊόντων και ισχυρών εμπορικών σημάτων