Γιατί στην Beiersdorf;


Προσήλωση, Ταχύτητα και ευελιξία, Απλότητα και αποτελεσματικότητα

Είμαστε ο ορισμός της περιποίησης της επιδερμίδας

Εδώ και πάνω από 130 χρόνια ασχολούμαστε εντατικά με την ικανοποίηση των ατομικών αναγκών των καταναλωτών και έχουμε καταξιωθεί στην αγορά ως οι εφευρέτες της σύγχρονης περιποίησης της επιδερμίδας. Η επιτυχία μας οφείλεται στην ερευνητική μας εμπειρία, στα καινοτόμα προϊόντα που δημιουργούμε και στα ισχυρά εμπορικά σήματά μας. 

Είμαστε πιο κοντά στις αγορές

Αναπτύσσουμε πρωτοποριακά προϊόντα σε νέες αγορές συμβαδίζοντας τόσο με στις παγκόσμιες τάσεις όσο και με τις επιθυμίες των καταναλωτών. Ακολουθούμε την προσέγγιση αυτή παντού στον κόσμο. 

Οι αξίες μας

Πιστεύουμε σε μια ανοικτή εταιρική κουλτούρα η οποία έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνει νέα στοιχεία, ενθαρρύνει την ανάπτυξη των δυνατοτήτων στο έπακρο ενώ οι εργαζόμενοι αναλαμβάνουν ευθύνη και ενεργούν σαν επιχειρηματίες.

Η Beiersdorf έχει πολλά να προσφέρει

 • Ισχυρές μάρκες
 • Διεθνής καριέρα
 • Αξιολόγηση
 • Ισχυρές μάρκες

  Ισχυρές μάρκες σε όλο τον κόσμο

  Συγκεντρώνουμε τις προσπάθειες μας στη βελτίωση των μαρκών μας. Η μάρκα NIVEA έχει καταξιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες μάρκες περιποίησης της επιδερμίδας παγκοσμίως. Έχει πάνω από 100 χρόνια ζωής και διατίθεται σε 140 χώρες.

 • Διεθνής καριέρα

  Διεθνής καριέρα

  Η Beiersdorf προσφέρει την ευκαιρία για μια διεθνή καριέρα σε μια δυναμική εταιρεία. Με 150 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, χρειαζόμαστε άτομα που μπορούν να λειτουργούν πέρα από σύνορα, πολιτισμικούς και γλωσσικούς φραγμούς.

 • Αξιολόγηση

  Δίκαιο σύστημα αξιολόγησης

  Η εταιρική μας κουλτούρα, η οποία είναι προσανατολισμένη στις επιδόσεις, συμβάλλει στην επιτυχία μας. Ανταμείβουμε τις υπηρεσίες των εργαζομένων μας αξιολογώντας δίκαια τη συνολική τους ατομική επίδοση με αποτέλεσμα να λαμβάνουν υψηλότερα μπόνους και αυξήσεις μισθών. Για να προσελκύσει τους καλύτερους του είδους, η Beiersdorf προσφέρει πακέτα αποδοχών που είναι πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. 

Ανοικτές θέσεις

Ανοικτές θέσεις

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας; Ρίξτε μια ματιά στις θέσεις εργασίας.

Μεταβείτε στο Jobboard