Εργασία στην Beiersdorf


Οι αφοσιωμένοι εργαζόμενοί μας και η κουλτούρα μας είναι οι πιο σημαντικοί μας πόροι

Η συνεχής επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν κάποιος έχει την ευκαιρία να εφαρμόσει πλήρως τις δυνάμεις του. Αυτό ισχύει τόσο σε ατομικό, σε ομαδικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο. Η μοναδική φιλοσοφία της Beiersdorf είναι το καλύτερο θεμέλιο, καθώς ενθαρρύνει όλους τους εργαζομένους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε μέρα.
Zhengrong Liu - Εκτελεστικό Συμβούλιο, Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανοικτές θέσεις

Ανοικτές θέσεις

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας; Ρίξτε μια ματιά στις θέσεις εργασίας.

Μεταβείτε στο Jobboard

Τρεις λόγοι για να εργαστεί κανείς για την Beiersdorf

 • Προσωπική ανάπτυξη
 • Υπευθυνότητα
 • Ομαδική εργασία
 • Προσωπική ανάπτυξη

  Για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας στο έπακρο

  Η Beiersdorf επενδύει στην ανάπτυξη των εργαζομένων τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά και  διασφαλίζει την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους.

 • Υπευθυνότητα

  Δίνουμε χώρο για δημιουργικότητα και καινοτομία 

  Η Beiersdorf αναθέτει εξαρχής ευθύνες στους εργαζομένους της. Όσο θα αμφισβητείται η κρίση σας, άλλο τόσο θα έχετε τη στήριξή μας. Αφήνουμε στους υπαλλήλους μας πολλά περιθώρια για δημιουργικές λύσεις – γιατί μόνο έτσι δημιουργούνται επιτυχημένες καινοτομίες. 

 • Ομαδική εργασία

  Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας 

  Η ομαδική εργασία και ο αμοιβαίος σεβασμός αποτελούν ένα από τα θεμέλια της εταιρικής μας κουλτούρας. Η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη είναι η βάση για ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι υπάλληλοι μπορούν να αριστεύσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο μέγιστο βαθμό.